Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 17-06-2014


Welkom op de koffie bij EGM architecten

Laat jij je als zelfstandig ondernemer graag inspireren? Zoek je verbinding met andere ondernemers en wil je meer dan een stoffige zolderkamer? Dan is Welkom op het Werk bij EGM architecten in Dordrecht voor jou the place to be!

En zeker op dinsdag 17 juni 2014: Marcel Jongmans (www.enthousiasmeur.nl) krijgt je vast en zeker enthousiast. Wij zagen hem eerder aan het werk en waren meteen fan. Kom dinsdag bij ons op de koffie, laat je inspireren en bekijk tegelijkertijd de locatie.

Hoe laat?
8.30 uur inloop bij Welkom op het Werk bij EGM aan het Wilgenbos in Dordrecht
9.00 uur enthousiasmeur Marcel Jongmans over ‘onverwachte ontmoetingen’
10.00 – 10.30 uur bekijk je mogelijke werkplekken van Welkom op het Werk in het kantoor van EGM architecten

WOW bij EGM is interessant voor iedereen die wil samenwerken in een dynamische omgeving. En die een toekomst met onverwachte ontmoetingen wel ziet zitten: zzp’ers, ondernemers, flexwerkers en medewerkers van bedrijven. Kortom, een unieke kans om vaart te zetten achter jouw ondernemerschap. De meerwaarde van ons concept is het samenbrengen van ondernemers. Samen sparren, samen een kop cappuccino drinken, horen wat er speelt. Samen is het leuker en gebeurt er meer! En omdat verandering van spijs doet eten, ben je zonder meerkosten ook van harte welkom op onze locaties in Hendrik-Ido-Ambacht en Schoonhoven! Kijk op www.welkomophetwerk.nl voor meer informatie.EGM architecten bv

EGM architecten bv

Wilgenbos 20
3311 JX Dordrecht

Tel.: 078-6330660
Fax.: nvtTerug naar nieuwsoverzicht