Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 01-07-2015


Wat een uitzicht! EGM zoekt nieuwe medebewoners

EGM biedt er momenteel onderdak aan acht verschillende ondernemers die werken en vergaderen in de inspirerende omgeving van een architectenbureau. En er is ruimte voor meer!

Zeer binnenkort komen 2 units beschikbaar, van respectievelijk 20 m² en 30 m².

Op het scharnierpunt van de historische binnenstad en de markante Dordtse spoorbrug, vlak bij de A16, staat het stoere kantoorgebouw van EGM architecten. Met aan de ene kant een fantastisch uitzicht over de Oude Maas en aan de andere kant de ‘urban feel’ van het skatepark, biedt het gebouw een open creatieve werkplaats voor bijvoorbeeld vormgevers, fotografen, bouwmanagementbureaus of andere bedrijven die affiniteit of een relatie met het architectenvak hebben.

Er zijn nog twee units beschikbaar van 20 - 45 m², waaronder een werkplaats/studio op de begane grond, die voor een flexibele periode te huur zijn. De voorzieningen binnen EGM architecten zijn uitstekend. De receptioniste zorgt voor een persoonlijk ontvangst, het is lekker genieten tijdens de lunch in het restaurant en vergader - en trainingsruimten zijn beschikbaar voor kleine en grotere groepen.

EGM architecten en haar huidige medebewoners zijn het erover eens: ‘Goede dingen gebeuren wanneer je anderen ontmoet’. Graag nodigen wij geïnteresseerden uit voor een goede kop koffie om de mogelijkheden aan het Wilgenbos te bespreken.

Neem voor meer informatie contact op met:
EGM architecten bv
Arjan van den Boom
T: 078-6330694
E: arjan.vanden.boom@egm.nl

Wilgenbos 20
3311 JX Dordrecht
www.egm.nlEGM architecten bv

EGM architecten bv

Wilgenbos 20
3311 JX Dordrecht

Tel.: 078-6330660
Fax.: nvtTerug naar nieuwsoverzicht