Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 27-09-2019


Vrijdag 15 november 2019: MKB dag Dordrecht event!

Dordrecht heeft de ambitie uitgesproken om in de top 5 van meest MKB vriendelijke grote gemeenten te komen. Dat doen we niet alleen. Om die reden organiseren we dit jaar voor de eerste keer de MKB dag Dordrecht, voor Dordtse ondernemers. Dat doen we in samenwerking met Rabobank Drechtsteden - IJsselmonde. De MKB dag Dordrecht vindt plaats op vrijdag 15 november 2019. Je kunt je, als Dordtse ondernemer, kosteloos inschrijven.

Wat is de MKB dag Dordrecht?

De MKB dag Dordrecht wordt een dag vol waarde! Het thema van deze dag is 'Ondernemen is topsport!'. Er is een programma vol informatieve en interactieve powersessies, mogelijkheid om mee te doen aan een curling clinic en er zal een voormalig Olympisch kampioen als gastspreker komen die dag. Heb jij durf, doorzettingsvermogen en visie? Wil je als ondernemer groeien en kennis uitwisselen met andere ondernemers? Kom dan zeker naar de MKB dag Dordrecht! Ook fijn: we voorzien je van het bijbehorende - sportieve - eten & drinken. Met 's avonds een uitgebreid buffet en een netwerkborrel.


Aanmelden 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan kosteloos aan via de website van MKB dag Dordrecht en schrijf je in voor de powersessies! Dan zien we jou daar! Natuurlijk zijn wij er zelf ook bij aanwezig.

Groet,
Team Dordt OnderneemtDordt onderneemt

Dordt onderneemt

Spuiboulevard 300
3311 GR Dordrecht

Tel.: 078 770 49 43Terug naar nieuwsoverzicht