Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 02-04-2014


Visser & Visser viert 25-jarig bestaan


Visser & Visser viert 25-jarig bestaan met feestelijk jubileumjaar


Visser & Visser viert op 1 april 2014 haar 25-jarig jubileum, met een feestelijk jubileumjaar. In een kwart eeuw is Visser & Visser uitgegroeid van een plaatselijk accountantskantoor tot een landelijk actieve adviesgroep met ruim 200 medewerkers. De rode draad van 25 jaar Visser & Visser: inspirerend ondernemen, samen met de ondernemer.

In 1989 werd in Rotterdam door de heren Ger Visser en Steef Visser, overigens geen familie, Accountantskantoor Visser opgericht. Niet lange tijd daarna verhuist het kantoor naar Barendrecht waarna er binnen twee jaar acht personeelsleden op de loonlijst staan. De naam wordt veranderd in Visser & Visser, een naam waaronder het kantoor verder groeit. In 1995 opent de tweede vestiging in Middelharnis en daarmee lijkt de trend gezet. De jaren erna volgen Gouda, Barneveld, Oud-Beijerland, Dordrecht en Apeldoorn. Met in 2014 de eerste buitenlandse vestiging in Dubai. Daarnaast vindt er inhoudelijk zowel verdieping als verbreding plaats. De kerndiensten accountancy, belastingadvies en salarisverwerking worden aangevuld met diverse specialismen op het gebied van pensioen, corporate finance en HRM.

In 2009 is Visser & Visser een vestiging gestart in Dordrecht. Vanuit de vestiging aan de Wilgenbos werken vestigingsleiders Marco Ruit en Bernard de Vries samen met inmiddels zo’n 40 medewerkers sinds bijna vijf jaar voor een zeer divers klantenbestand, lokaal, nationaal en internationaal. Uiteraard ligt de nadruk op de Drechtsteden. Dit uit zich in betrokkenheid bij allerhande initiatieven in en vanuit de Drechtsteden. Zo worden de ondernemers(verenigingen) in de regio een warm hart toegedragen.

In 25 jaar tijd is er veel veranderd, maar de rode draad is gebleven. Wat is de rode draad van Visser & Visser? De VOC-mentaliteit: geen woorden, maar daden en altijd nieuwe kansen zien. Met elkaar samenwerken om het beste voor de klant te bereiken. Kwaliteit leveren, de beste willen zijn en voorop lopen. De dingen ánders doen! Voor klanten niet alleen adviseur zijn, maar ook een inspiratiebron. Dat is de rode draad van 25 jaar Visser & Visser: Inspirerend ondernemerschap!

Het jubileum van Visser & Visser wordt gevierd door middel van een jubileumjaar met diverse activiteiten. Voor meer informatie over het jubileumjaar kijkt u op www.visser-visser.nl/25jaar

 
Ger Visser Ra en Steef Visser RA in 1989

  
 Marco Ruit                                                                               
 
Bernard de Vries

Vestigingsleiders van de vestiging Dordrecht Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs


Tel.: 078-8904444
Fax.: 0180-621552
www.visser-visser.nlTerug naar nieuwsoverzicht