Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 26-09-2014


Visser & Visser Prinsjesdagontbijt Dordrecht trekt zo地 80 ondernemers
Visser & Visser Prinsjesdagontbijt Dordrecht trekt zo’n 80 ondernemers


Op de vroege ochtend van donderdag 25 september vond het prinsjesdagontbijt van Visser & Visser plaats in Dordrecht. Deze week na Prinsjesdag is een begrip. Visser & Visser nodigt door het hele land gasten uit om alles te horen over de miljoenennota en wat dit betekent voor de ondernemer!
Dit jaar mocht Visser & Visser in Dordrecht rekenen op ruim 80 klanten en relaties die het ontbijt bijwoonden. Deze bijeenkomst is de vijfde bijeenkomst van zes prinsjesdagontbijten op verschillende locaties.

Bernard de Vries, vestigingsleider van Visser & Visser Dordrecht, opende de bijeenkomst en introduceerde gastspreker Arno Brok, burgemeester van de Gemeente Dordrecht. Hij gaf vanuit zijn rol als burgemeester alsook als voorzitter van de Drechtsteden, zijn visie op de miljoenennota. Hierbij haalde hij aan wat de gevolgen zijn voor ondernemers in de Drechtsteden en welke ontwikkelingen in de regio gaande zijn. Hierbij toonde hij grote bevlogenheid en betrokkenheid. Bernard de Vries bedankte de burgemeester hartelijk voor zijn bijdrage en overhandigde hem een echt Dordts presentje.

Harold van den Berge, Belastingadviseur Visser & Visser, gaf vervolgens duiding aan de inhoud van de miljoenennota en het belastingplan 2015. Hij sloot af met een duidelijke 'to do list' voor ondernemers. Aansluitend bedankte Marco Ruit hem en alle aanwezigen. Klokslag 9.00 uur sloot hij het prinsjesdagontbijt af en konden de ondernemers met frisse moed aan een nieuwe werkdag beginnen. Er was deze ochtend voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs werkt met zo’n 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Dubai, Gorinchem, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs


Tel.: 078-8904444
Fax.: 0180-621552
www.visser-visser.nlTerug naar nieuwsoverzicht