Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 21-01-2015


Social Media Training in Dordrecht

Social Media Training in Dordrecht

De economie zit eindelijk weer in de lift en vooral door het op een slimme manier inzetten van social media kunnen bedrijven in 2015 meer omzet genereren. Maar nog lang niet elke ondernemer heeft een idee op welke manier dit het best kan worden aangepakt.

Daarom organiseert Avant de leerzame en actuele training Social Media. De laatste ontwikkelingen worden behandeld: wat is hip, wat zijn de belangrijkste socialmediakanalen en wat zijn de absolute do’s en don’ts?
Zo bent u meteen op de hoogte van de nieuwste trends. Daarna gaan de handen uit de mouwen, want u gaat een effectieve socialmediastrategie opzetten voor uw bedrijf.

Uw trainer is Femke Akkerman, professioneel en ervaren online marketeer, gespecialiseerd in online marketingstrategieën en communicatie. Femke werkte eerder voor bekende bedrijven als Tebodin, Sdu Uitgevers en Holland Casino. Ze kent alle ins en outs op het gebied van social media en helpt u deze effectief in te zetten voor uw bedrijf. Bij de training zijn professionele medewerkers van Avant aanwezig, zodat u kunt rekenen op voldoende individuele aandacht.

De eerste training vindt plaats op 5 februari aanstaande in ’t Bolleke aan de Singel in Dordrecht. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Is de trainingsdatum volgeboekt, dan stellen we snel een nieuwe datum voor. Zo mist u hem niet! Op onze site leest u er alles over en kunt u zich aanmelden.Terug naar nieuwsoverzicht