Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 02-11-2015


SantaRun Dordrecht, editie 2015, komt eraan!

SantaRun Dordrecht 2015

HO HO HO! 19 december 2015 is het zover! Dan vindt de 4e editie van de SantaRun Dordrecht plaats. De SantaRun is een jaarlijkse funloop van ca. 3 km dwars door het historische centrum van Dordrecht. Dit jaar rent jong voor oud, en samen rennen meer dan 1.000 Kerstmannen, -vrouwen, en -kinderen tegen eenzaamheid.

De opbrengst dit jaar gaat naar Humanitas Drechtsteden, die hiermee activiteiten organiseert om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan, én Stichting Rotary Helpt. Ook is er een actie voor scholen en sportclubs waarmee een deel van het inschrijfgeld en mogelijk zelfs € 250 ten goede komen aan een school of sportclub in Dordrecht!

SantaRun Dordrecht, dat georganiseerd wordt door Rotary Club Dordrecht, kan dankzij de samenwerking met en steun van verschillende partners uit de omgeving Dordrecht succesvol tot stand komen.


Door je bedrijfsmatig te verbinden aan deze run kan je aantoonbaar de lokale jeugd steunen, en tegelijkertijd bijdragen aan een landelijk zeer bekend goed doel met lokale uitwerking om eenzaamheid onder ouderen in Dordrecht en omgeving tegen te gaan. AA Lease, Vrije Tijds Centrum Dordrecht, Koninklijke Van der Wees Groep, Zwartbol Houtimport en vele anderen zijn je al voor gegaan.

Rotary Club DordrechtMeer weten? Kijk op http://rotarysantarundordrecht.nl/sponsors-2015/ of neem contact met ons op info@rotarysantarundordrecht.nl.Terug naar nieuwsoverzicht