Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 28-08-2014


Prinsjesdagontbijt Visser & Visser 2

Ondernemers van harte welkom bij Prinsjesdagontbijt Visser & Visser in Dordrecht

 

De vakantieperiode ligt achter ons en daarmee komt het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser weer in zicht. Op donderdag 25 september 2014 zijn ondernemers en relaties van harte welkom voor het Prinsjesdagontbijt in Hotel van der Valk, Laan van Europa 1600 te Dordrecht van 7.30 tot 9.00 uur. Drs. A.A.M. (Arno) Brok, burgemeester Gemeente Dordrecht, zal de bijeenkomst openen.

Spreker mr. A.J.J. (Harold) van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, praat u in een klein uur bij over de belangrijkste maatregelen uit de Miljoenennota. Tijdens de presentatie zal ook toegelicht worden wat de gevolgen zijn voor ondernemers. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten. Vanzelfsprekend staat er een compleet verzorgd ontbijt voor u klaar.

Het belooft een interessante en boeiende bijeenkomst te worden. Meld uw komst aan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt.
Het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zes locaties, te weten Middelharnis, Ridderkerk, Dordrecht, Gorinchem, De Bilt en Apeldoorn.
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs


Tel.: 078-8904444
Fax.: 0180-621552
www.visser-visser.nlTerug naar nieuwsoverzicht