Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 13-01-2014


OfficiŽle opening Refine-IT te Dordrecht

Officiële opening Refine-IT te Dordrecht


Refine-IT opent haar deuren voor u! Wij nodigen u van harte uit voor onze officiële opening op vrijdag 31 januari 2014 in ons pand aan de Wilgenbos 2 te Dordrecht. Van 15.30-18.30 uur leiden we u graag rond in onze werkomgeving en stellen we onze organisatie en medewerkers aan u voor. Om 16.00 uur vindt de officiële openingshandeling plaats.

Refine-IT is een innovatieve speler die zich beweegt op het snijvlak van accountancy en IT. Refine-IT biedt verschillende oplossingen voor ondernemers, accountantskantoren en instellingen die met behulp van IT hun bedrijfsvoering willen verbeteren. Te denken valt aan ondernemersdashboards die inzicht bieden in managementinformatie, advies bij het selecteren en implementeren van softwarepakketten, het uitvoeren van data-analyses en beoordelen van de inrichting van IT systemen. We vertellen u graag meer tijdens onze opening!

Tijdens de receptie is er tevens gelegenheid om drs. Wilco Schellevis te feliciteren met zijn toetreding als partner/aandeelhouder van Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs per 1 januari 2014. We zien uit naar uw komst! U kunt zich aanmelden via onze website www.refine-it.nl/opening.Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs


Tel.: 078-8904444
Fax.: 0180-621552
www.visser-visser.nlTerug naar nieuwsoverzicht