Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 22-04-2014


Masterclass Sociaal Ondernemerschap

Masterclass Sociaal Ondernemerschap in de Drechtsteden


De overheid vraagt mensen in de maatschappij steeds meer en nadrukkelijk om zelf meer te participeren bij het oplossen van sociaal-maatschappelijke problemen. Dit kan voor sommigen als een bedreiging overkomen, anderen zien hierin een kans; een kans voor sociaal ondernemerschap, omdat sociaal ondernemers het creëren van maatschappelijke en economische waarde als uitgangspunt hanteren.

De Masterclass Sociaal Ondernemerschap - door Paul Engelsman van YEP Africka - nodigt met name de drie O’s (overheid, ondernemers en onderwijs) uit om in één dag zichzelf inzicht te verschaffen in de grote maatschappelijke en economische waarde van sociaal ondernemerschap in Nederland en in het bijzonder de Drechtsteden.

Bij ieder van deze partijen leeft wel het besef dat nieuwe aanpakken nodig zijn die oplossingen bieden voor een groot aantal maatschappelijke problemen, maar waar het aan ontbreekt is een gezamenlijke visie en agenda. Tijdens de masterclass zullen daarom de deelnemers met elkaar de contouren schetsen van een gezamenlijke agenda en zal door Yepafrica een workshop-initiatief gelanceerd worden voor startende sociaal ondernemers.

Download hier de PDF met uitgebreide informatie.

15 mei 2014, in gebouw De Wereld Waag, Wijnstraat 237, Dordrecht.
Tijd: 9.00 uur tot 17.00 uur.
Bestemd voor: (startende)ondernemers, onderwijs en overheid.
Inschrijven: mail info@yepafrica.org, kosten 150 euro incl. lunch en netwerkborrel na afloop.


Terug naar nieuwsoverzicht