Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 14-05-2014


Kom ook netwerken tijdens de haringparty van Visser & Visser!

Kom ook netwerken tijdens de haringparty van Visser & Visser!

                                          
Op 12 juni a.s. vindt de haringparty van Visser & Visser plaats. De haringparty is inmiddels een bekende traditie van Visser & Visser waarbij ondernemers uit Dordrecht en omstreken elkaar in een ontspannen setting kunnen ontmoeten.

Het haringseizoen start op donderdag 12 juni, deze dag wordt in Scheveningen het eerste vaatje nieuwe haring geveild. Tijdens de haringparty kunt u direct de Hollandse nieuwe proeven, geheel verzorgd door de firma Plugge uit Scheveningen. Tegen de klok van 17.00 uur wordt onder de aanwezigen een ballonvaart verloot. Gaat u met Visser & Visser de lucht in? Dit biedt u de kans om de regio waar Visser & Visser nu al vijf jaar gevestigd is, eens van een andere kant te bekijken.

Tijdens de haringparty is er vanzelfsprekend voldoende gelegenheid tot netwerken. Voor de Hollandse nieuwe wordt gezorgd, maar ook als u geen liefhebber van haring bent staat er een lekker hapje en drankje voor u klaar.

De haringparty vindt plaats op donderdag 12 juni van 16.00-18.00 uur aan de Wilgenbos 2 te Dordrecht. U kunt zich aanmelden via de website: www.visser-visser.nl/haringpartydordrecht. We zien uit naar uw komst!

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs


Tel.: 078-8904444
Fax.: 0180-621552
www.visser-visser.nlTerug naar nieuwsoverzicht