Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 19-03-2014


EGM architecten en Welkom op het Werk nodigen u uit

Werken met het mooiste uitzicht van Dordrecht
EGM architecten en WOW bieden een werkplek met perspectief

Op donderdag 6 maart 2014 tekenden EGM architecten en Welkom op het Werk (WOW) een intentieverklaring, waarin de samenwerking is vastgelegd voor het beschikbaar stellen van werkplekken aan ZZP-ers, flexwerkers en medewerkers van bedrijven in het kantoor van EGM aan het Wilgenbos in Dordrecht.

Flexwerken met perspectief
Welkom op het Werk biedt in het kantoor van EGM architecten de nieuwe werkers niet alleen een comfortabele en goed geoutilleerde werkplek, het biedt ze ook alle ruimte voor kennisdeling en ontmoeting. WOW biedt hen zo een totaalpakket, prettiger werken in een productieve omgeving waarin creativiteit en kennis bij elkaar komen.
En dat stimuleert! EGM beoogt met dit initiatief een fysieke duiventil te zijn voor ondernemers in de Drechtsteden en hoopt met de beschikbare faciliteiten de flexwerkers in creatief en productief opzicht goed te kunnen ondersteunen.

Kennismakingsontbijt
Op vrijdagochtend 28 maart 2014 organiseert WOW van 8.00 uur tot 10.00 uur een kennismakingsontbijt bij EGM architecten om geïnteresseerden de gelegenheid te geven de locatie te bekijken en elkaar te ontmoeten. Aanmelden kan via de website van Welkom op het Werk www.welkomophetwerk.nlEGM architecten bv

EGM architecten bv

Wilgenbos 20
3311 JX Dordrecht

Tel.: 078-6330660
Fax.: nvtTerug naar nieuwsoverzicht