Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 14-09-2014


De bedrijfsopvolgingsweken van Visser & Visser

                                                                                                                  De bedrijfsopvolgingsweken van Visser & Visser
 

De hele maand november staat bij Visser & Visser in het teken van het thema ‘bedrijfsopvolging’. Er is een breed scala van activiteiten georganiseerd met als klap op de vuurpijl een landelijke slotbijeenkomst op dinsdag 25 november 2014 waarbij Jos Burgers de gastspreker is.

Voorbereiden op bedrijfsopvolging is een onderdeel van succesvol ondernemen. Bedrijfsopvolging kan morgen zomaar aan de orde zijn. Visser & Visser geeft daarover graag informatie en nuttige tips. Op de website van Visser & Visser is een speciale editie van de Kwartaalbalans te vinden waar veel informatie rondom bedrijfsopvolging in staat. Bezoek in ieder geval ook de slotbijeenkomst in Houten. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Succesvol ondernemen… ook waar het gaat om bedrijfsopvolging’.

Drs. J. (Jos) Burgers zal op de zijn bekende wijze spreken over succesvol ondernemen. Jaarlijks verzorgt hij zo’n 200 presentaties, seminars en workshops. Humor is bij zijn presentaties een belangrijk aspect, daardoor blijven zijn boodschappen langer hangen en brengt hij mensen in beweging. Zijn levensmotto is: ‘Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug’.

Als inleiding op zijn presentatie zal mr. C.G. (Chris) Dijkstra (fiscalist en partner bij Visser & Visser / tevens verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen) u kort bijpraten over de zaken die u als ondernemer nu op orde moet hebben als het gaat om bedrijfsopvolging. Dit gaat iedere ondernemer aan. Immers, opvolging kan verwacht of onverwacht voor een ieder aan de orde zijn.

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 november 2014 bij Van der Valk Hotel Houten. De aanvang is om 16.00 uur en het programma eindigt om 18.30 uur. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Deelname is gratis en aanmelden kan via: www.visser-visser.nl/bedrijfsopvolgingsweken.

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs werkt met ruim 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dubai, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.
Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs


Tel.: 078-8904444
Fax.: 0180-621552
www.visser-visser.nlTerug naar nieuwsoverzicht