Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 05-08-2020


Crabbehoeve BBQ en vergaderen

De Crabbehoeve BBQ                                                    

Het is weer mogelijk een BBQ te bestellen bij de hoeve. Wij verzorgen met veel plezier en liefde een heerlijke BBQ op ons terras, voor uw familie, uw bedrijf, uw onderneming voor groepen van minimaal 15 tot een maximum van 30 personen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Volledig verzorgd met diverse vleessoorten, salades, brood, smeersels kunt u terecht voor € 20,50 per persoon en een eenmalige huur van de ruimte groot € 90 voor de avond. De BBQ gaat op houtskool met verse salades en verse sauzen. (Wij hebben een vaste slager met halal vlees.) Uiteraard kunt u ook diverse drankjes bestellen aan onze bar; onze prijzen zijn meer dan schappelijk. Soms kan dit ook in een weekend; dit moeten wij echter wel afstemmen met onze vrijwilligers. 

Vergaderen op de Crabbehoeve

Vergaderen op de Crabbehoeve gaat alweer bijna als vanouds. Wel is de vergaderzaal nu als gevolg van de 1,5 mtr maatregelen voor minder mensen toegankelijk. Wij hanteren 2 opstellingen, de U vorm en de schoolbankopstelling. In beide vormen zijn maximaal 12 tot 14 plekken samen te stellen. Alle zitplaatsen zijn steeds 1,5 meter van elkaar verwijderd.
In de praktijk blijkt, dat sommige van onze gasten toch met de tafels gaan schuiven. Wij verzoeken u dringend de door ons geplaatste opstelling te laten staan. Wij voelen ons ook (deels) verantwoordelijk voor de gezondheid van onze gasten.


Stichting Crabbehoeve

Stichting Crabbehoeve

Van Karnebeekstraat 2
3317 KX Dordrecht

Tel.: 078 7633082
www.crabbehoeve.nlTerug naar nieuwsoverzicht