Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 22-04-2014


Bandenmanager: Webapplicatie van Dordtse bodem

 

Nieuwe webapplicatie: Bandenmanager


Wie op zoek is naar een band of bandenset kan voortaan eenvoudig door de voorraad van de bandenleverancier bladeren en zijn of haar bestelling plaatsen, die desgewenst zelfs rechtstreeks door de administratieve software kan worden verwerkt.


Bandenmanager - een handige webtool voor leveranciers van banden, wielen en velgen
Dit wordt mogelijk gemaakt door Bandenmanager: een nieuwe webapplicatie voor leveranciers van nieuwe en/of gebruikte banden en sets, waarbij de actuele voorraad vanuit de administratiesoftware rechtstreeks en automatisch op internet kan worden getoond.

Een uitkomst voor bandenbedrijven die betaalbaar, professioneel en compleet afgestemd op de behoeften van hun klanten, online willen verkopen en zo eindelijk mee kunnen liften op het succes waar webwinkels al jaren van profiteren.

Het Dordtse internetbureau Avant Internet bv ontwikkelde de webapplicatie in nauwe samenwerking met H&C softwareservice BV (bekend van TyreSys, het software pakket voor bandenservicebedrijven en voor banden- en wielen groothandel). Beide bedrijven zijn al meer dan 15 jaar actief in hun branche en kunnen bogen op een ruime ervaring in software en webapplicaties.

Om een idee te krijgen van de werking vanBandenmanager is een gratis online demo ontwikkeld, vindbaar op www.bandenmanager.nl. Hier kan ook een uitgebreide en persoonlijke demonstratie worden aangevraagd.


Terug naar nieuwsoverzicht