Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 23-03-2015


ABN AMRO nieuwe sponsor Hockeyclub DMHC Dordrecht

Dordrecht, 18 maart 2015

Op woensdag 18 maart werd in aanwezigheid van het voltallige DMHC-bestuur het sponsorcontract met ABN AMRO in het DMHC-clubgebouw aan de Schenkeldijk in Dordrecht ondertekend. Om het geheel een feestelijk tintje te geven was Jeroen Hertzberger (lid Hockeyclub Rotterdam en speler van het Nederlands elftal) hierbij ook aanwezig.

Onderdeel van het contract is dat ABN AMRO met ingang van 1 juli 2015 shirtsponsor van DMHC wordt. Verder worden diverse borden en banieren bij DMHC in de huisstijl van ABN AMRO gemaakt. Uiteraard zal ABN AMRO vertegenwoordigd zijn op door DMHC georganiseerde sponsoravonden. Daarnaast zullen er diverse gezamenlijke acties zijn zoals bijvoorbeeld de familiehockeydag en het Drechtstedentoernooi.

Voor DMHC is de hockey-inhoudelijke expertise van ABN AMRO van grote waarde, want trainers en talentvolle jeugdspelers kunnen naar landelijke ABN AMRO hockeydagen. De ervaring en kennis die binnen de ABN AMRO afdeling hockeysponsoring aanwezig is zal zeker bijdragen aan het verwezenlijken van de doelstellingen van DMHC. “Met ABN AMRO heeft DMHC niet alleen een financiële sponsor, maar ook een organisatie die ons op andere vlakken verder kan helpen”, aldus Jenneke Vis, interim voorzitter DMHC.

“Hockey is een sport die uitstekend past bij ABN AMRO. Veel van onze klanten en medewerkers zijn liefhebber van de sport. Daarnaast biedt onze samenwerking met hockeyclubs de mogelijkheid een breed publiek te informeren over onze dienstverlening. Met het sponsoren van DMHC hopen we verder bij te kunnen dragen aan het sportieve en financiële succes van de club”, aldus Niels Wepster, Directeur Commercial Clients Rivierenland.

Kortom een win-win situatie voor ABN AMRO én DMHC.

Over Hockeyclub DMHC
Hockeyclub DMHC, opgericht in september 1925, is een familieclub voor jong en oud. De club heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met bijna 1.100 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. De club beschikt over 4 hockeyvelden, waaronder – als enige club in de regio – twee moderne semi-watervelden.
Velen hebben bij Hockeyclub DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam.

ABN AMRO N.V.

ABN AMRO N.V.

Coolsingel 93
3012 AE Rotterdam

Tel.: 010-4542084
www.abnamro.nlTerug naar nieuwsoverzicht