Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 14-05-2019


ZomerOndernemer zoekt zakenvrienden

ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken en na afloop bepaal jij zelf of je verder gaat met je bedrijf. Ondernemen doe je niet alleen. Elke regio waar ZomerOndernemer plaatsvindt heeft plek voor maximaal 30 deelnemers. Tijdens de verschillende bijeenkomsten komen de deelnemers bij elkaar. Niet alleen maak je nieuwe vrienden, het gebeurt ook vaak dat je binnen deze groep ook je eerste klanten en samenwerkingen vindt!

De Zomerondernemer biedt de deelnemers:
Een driedaagse training (17 t/m 19juli)
Professionele begeleiders waarop je kunt terugvallen als je met vragen zit of ergens tegenaan loopt.
Een regionaal netwerk van ondernemers.
Verzekering tegen aansprakelijkheid.
Een startkapitaal van ongeveer 150 euro (verschilt per regio).
Wekelijkse terugkommiddagen met workshops van diverse partijen die je zullen helpen met het opstarten van jouw bedrijf. ( 24 en 31 juli en 14 en 21 aug)
Een feestelijke afsluitingsbijeenkomst waar jij jouw bedrijf kan presenteren aan vrienden & familie, andere ondernemers en de media. (28 aug)

De ZomerOndernemer zoekt voor in Dordrecht nog:

Zakenvrienden:
Een zakenvriend is vergelijkbaar met een mentor. Deze zakenvriend wordt gekoppeld aan een deelnemer. De deelnemer kan de zaken vriend het hele traject raadplegen.
De zakenvriend kan de deelnemer verder op weg helpen met zijn idee, te ontwikkelen tot een plan en misschien uiteindelijk naar een onderneming. Voor deze zomer zijn wij nog op zoek naar zakenvrienden. Denkt u als ondernemer hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Dan mag u zich aanmelden via dit adres dordrecht@zomerondernemer.nl Terug naar nieuwsoverzicht