Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 28-01-2014


Zelfbouw in Dordrecht, ook aantrekkelijk voor ondernemers

Zelf je huis bouwen in Dordrecht. Het is straks mogelijk op drie locaties in Dordrecht: de Vest in de Binnenstad, De Erven op Stadswerven en het Johanna Naber-erf in Stadspolders. In veel gevallen mag je er als bewoner je beroep uitoefenen. Aan de Vest kunnen zelfbouwers op de begane grond een atelier of kantoor situeren. Zo is zelfbouw ook voor (startende) ondernemers in de dienstverlening aantrekkelijk.

Informatie-avond
Dordrecht begint op 8 maart met de uitgifte van kavels voor zelfbouw. Voor geïnteresseerde zelfbouwers is er dinsdag 4 februari een informatie-avond in het Stadskantoor. Op de bijeenkomst geeft de gemeente informatie over de mogelijkheden voor zelfbouw op drie locaties. Aan de Vest 94-96, in hartje stad, zijn 4 kavels voor zelfbouw beschikbaar. Op Stadswerven geeft de gemeente 16 kavels uit en in Stadspolder 20 kavels.

Aanmelden
Aanmelden voor de avond kan – tot 31 januari - op www.dordtseruimte.nl Op de website is ook nadere informatie te vinden.
De bijeenkomst in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300 begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Op donderdag 27 februari volgt een tweede bijeenkomst bij DordtYart op Stadswerven.


Terug naar nieuwsoverzicht