Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 17-12-2020


Uw aanbiedingen op de website DOV

Beste DOV leden en relaties,

Door Corona en de bijbehorende overheidsmaatregelen zijn het uitdagende tijden voor ondernemers!
De DOV is dé belangenbehartiger sinds 1902 en zeker nu willen wij onze leden een steuntje in de rug geven.

De DOV heeft sinds kort een extra pagina op de website www.dov.nl/aanbiedingen. Zo kunnen we er toch voor elkaar zijn. Als DOV motiveren wij een ieder lokaal te kopen en hopelijk dragen wij zo een steentje bij aan de omzet, aan het vertrouwen in elkaar én aan het behoud van alle ondernemers ook (zeker) in Dordrecht. Heeft u een aanbieding voor de andere DOV leden of voor bezoekers van onze website? Lever dit dan aan bij secretariaat@dov.nl. Plaatsing is voor DOV leden uiteraard kosteloos. Enkele voorbeelden ziet u op onze website.

Onze digitale gasten van de Pubquiz op 17 december zijn reeds op de hoogte gebracht: Helaas kunnen wij met de huidige Corona maatregelen deze geen doorgang laten vinden op de wijze zoals wij graag zien. En half werk past niet bij de DOV. Daarom hebben we na intensief overleg binnen het bestuur besloten de digitale bijeenkomst van 17 december te verzetten naar eind januari. Laten we dan alsnog met elkaar een feestje bouwen!

Voor nu wensen wij u allen liefdevolle dagen in goede gezondheid en wij zien en spreken u weer bijzonder graag in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,
Uit naam van het DOV bestuur: Jeroen, Saskia, Mohamed, Gökhan, Edward, Joep en Jurian


Terug naar nieuwsoverzicht