Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 02-10-2019


Uitnodiging: Presentatie hoofdlijnen nieuw verkeersplan Spuiboulevard en omgeving

De komende jaren worden er 10.000 woningen toegevoegd aan onze stad en worden duizenden nieuwe banen gecreëerd. Nieuwe woningen en meer banen geven ook meer verkeer in de stad. Om ervoor te zorgen dat het centrum bereikbaar blijft, dat je je auto kwijt kunt, dat de fiets en het OV volop benut worden en dat je prettig in de (binnen)stad kunt verblijven, is het echt nodig dat de verkeersstructuur van de Spuiboulevard en de omgeving Stationsweg, Johan de Wittsingel, Burgemeester de Raadtsingel, wordt aangepast. De huidige structuur is hier niet meer op berekend.

Rekening houdend met zoveel mogelijk wensen van ondernemers, bewoners en bezoekers wordt er daarom een nieuw verkeersplan voor het centrum gemaakt. De grote lijnen staan nu. Graag presenteren wij deze aan u, zodat we met uw opmerkingen het plan op hoofdlijnen verder kunnen afmaken en ter besluitvorming aan college en raad kunnen voorleggen.

U bent daarvoor van harte uitgenodigd op woensdag 16 oktober op het Stadskantoor aan de Spuiboulevard 300 in vergaderkamer 1. Van 18.00 uur tot 20.00 uur nemen wij u, onder het genot van een broodje, mee in de gedachte achter het nieuwe verkeersplan.

Iedereen is welkom. Wilt u zich wel vooraf aanmelden bij i.stuurman@dordrecht.nl ? Dan houden we rekening met uw komst.


Terug naar nieuwsoverzicht