Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 27-10-2018


Steun je Peter van der Meer bij zijn 'monstertocht' tegen kinderkanker?

Zes bergetappes, variërend in lengte van 140 tot 175 kilometer. Loodzwaar voor een hobbywielrenner. Toch gaat voorzitter van de Raad van Bestuur van het Albert Schweitzer ziekenhuis Peter van der Meer het volgende zomer doen. Zijn deelname aan de Giro di KiKa van 22 tot en met 27 juni 2019 in Italië is bedoeld om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker bij kinderen. Peter streeft naar minstens 2500 euro.

Giro di KiKa zorgt ervoor dat de doelstelling van KiKa steeds dichterbij komt: 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Nu is dat 75 procent.

Tevens wil Peter het belang van bewegen benadrukken binnen een gezonde levensstijl. Beluister hier in een reportage van RTV Dordrecht wat hij daarover zegt: https://www.youtube.com/watch?v=d-40iquTX7c&feature=youtu.be 

Peter: "Het is voor mij een enorme uitdaging, maar als ik het vergelijk met kinderen en volwassenen die weten dat het leven eindig is, dan is mijn uitdaging een 'eitje’. Als je me sponsort, sponsor je indirect hoop!" Een bijdrage van enkele euro's is al heel welkom.

Hier vind je Peters persoonlijke sponsorpagina met de donatielink: https://www.girodikika.nl/peter-van-der-meer 


Terug naar nieuwsoverzicht