Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 02-03-2014


NL Doet zoekt maatschappelijk betrokken ondernemers


NL doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL Doet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart.

In Dordrecht zijn 56 klussen aangemeld op de website van NL Doet. 22 daarvan zijn al volgeboekt, daar hebben ze geen vrijwilligers meer nodig. Maar bij 34 klussen zijn nog 268 vrijwilligers nodig!

Veel bedrijven grijpen NL Doet aan om te laten zien dat zij zich inzetten voor een betere samenleving door met collega’s een leuke klus aan te pakken.

Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis, het opknappen van een speeltuin, het verbeteren van het terras bij een instelling voor gehandicapten of ouderen of het aanleggen van faunapassages. NLdoet is een mooi alternatief voor de traditionele ‘teambuilding’ of dagje uit. En werknemers doen nieuwe vaardigheden en ervaring op.

U kunt ook helpen om een klus tot een succes te maken door uw producten of diensten gratis of met korting aan te bieden. Bijvoorbeeld verf of andere materialen of broodjes voor de lunch. Of zet uw netwerk, klanten of mediarelaties in.
NLdoet is een uitstekende gelegenheid om te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of om te laten zien dat uw organisatie zich inzet voor een betere samenleving.

Wat levert deelname aan NLdoet op?
Meedoen aan NLdoet geeft de samenleving en uw bedrijf een positieve impuls. U versterkt uw lokale relaties en geeft een goed voorbeeld. Dat is gunstig voor uw imago. Het kan u ook bedrijfsmatig veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en de positieve media-aandacht door mee te liften op de publiciteit van een landelijk gerenommeerd evenement. Daarnaast is het inspirerend en leuk! Andersom kunnen de maatschappelijke organisaties via uw hulp doelen realiseren die op eigen kracht niet of moeilijk haalbaar zijn.
Meer informatie? Inschrijven?

Kijk hiervoor op de website www.nldoet.nl . Het SSKW ( tel. 6137029) is -net als MEE Drechtsteden- intermediair. Bij deze instellingen kunt u desgewenst advies krijgen.Terug naar nieuwsoverzicht