Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 29-09-2020


Maatregelen pijnlijk maar nodig om virus te bestrijden,Nederland moet echt alles op alles zetten om het coronavirus te bedwingen'. MKB-Nederland en VNO-NCW herhalen hun oproep aan iedereen om zich aan de regels te houden om nog strengere maatregelen te voorkomen.

 

,,Het is ongelofelijk vervelend dat we in deze situatie terecht zijn gekomen. Het is een hard gelag voor heel veel ondernemers, vooral voor die branches die nu wederom hard worden getroffen. We gaan in gesprek met het kabinet over toepassingen in het derde steunpakket. Verder is het belangrijk om de komende drie weken te gebruiken om de testcapaciteit op te schalen, zodat we na deze fase het virus goed onder controle houden'.

De ondernemersorganisaties gaan komende dagen met hun leden goed kijken naar de uitvoerbaarheid en uitlegbaarheid van alle maatregelen in de praktijk. Ondernemers in de grote steden moeten nu individueel de moeilijke beslissing nemen hoe ze omgaan met mondkapjes en zullen bijvoorbeeld ingewikkelde vragen van klanten daarover krijgen.


Terug naar nieuwsoverzicht