Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 13-10-2020


I love Dordt, uw bedrijf in het museum

Die band willen we laten zien door middel van voorwerpen waar een verhaal achter zit. Een mooi, verrassend, of ontroerend verhaal. Of een bijzondere gebeurtenis.

De tentoonstelling wordt gemaakt voor de verjaardag van Dordrecht: in 2020 is Dordt 8oo jaar stad.

We zoeken zoveel mogelijk voorwerpen en verhalen van verschillende mensen die in Dordrecht wonen, of een sterke band met de stad hebben. Samen gaan we met deze tentoonstelling een ode brengen aan onze mooie stad.

Én we zijn opzoek naar bijzondere spullen en verhalen van ondernemers en bedrijven, die iets zeggen over de identiteit van Dordrecht.

Welk bijzonder voorwerp en verhaal van uw organisatie mogen wij tentoonstellen?

Denk bijvoorbeeld aan: een onderdeel uit uw kantoor of fabriek, uithangbord van uw winkel, een meubel, foto, bijzonder document, bedrijfskleding, onderdeel van een bedrijfsvoertuig (bv. auto, fiets, boot), een apparaat of machine, een gebruiksvoorwerp, of iets anders persoonlijks.

Veel is mogelijk. Enige voorwaarde is dat het niet groter dan 2 bij 3 meter kan zijn.

Daarnaast is het handig als u het voorwerp een aantal maanden kunt missen , vanaf oktober dit jaar t/m het einde van de tentoonstelling (eind februari 2021).

Natuurlijk zullen wij er zeer voorzichtig mee omgaan en er goed voor zorgen.

Op zaterdag 17 oktober en maandag 19 oktober kunt u uw voorwerp inleveren bij het museum en vertellen waarom het symbool staat voor uw band met Dordt. Uw voorwerp is dan vanaf december 2 maanden lang te zien in het Dordrechts Museum.

Met welk voorwerp doet u mee?

Meld u nu aan via www.dordrechtsmuseum.nl/ilovedordt om zeker te zijn van een plek op 17 of 19 oktober.

Wij zijn benieuwd en kijken uit naar uw aanmelding.

Het wordt pas echt een succes als zoveel mogelijk Dordtenaren een bijdrage leveren aan I ♥ Dordt!
      


Terug naar nieuwsoverzicht