Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 28-02-2014


DOV ledenbezoek EGM architecten


Op donderdag 27 februari 2014 nam een flink aantal leden van de Dordrechtse Ondernemersvereniging DOV op uitnodiging van EGM architecten deel aan een netwerkontbijt / bedrijfsbezoek. De heer Erik Fokkema, directievoorzitter van EGM verwelkomde de gasten aan het Wilgenbos, waarna er werd genoten van de uitgebreide ontbijttafel en het mooie uitzicht op de Oude Maas.

Geworteld in Dordrecht
EGM architecten staat midden in de maatschappij. Dat was de boodschap van John Mol, architect van EGM architecten. Hij presenteerde de activiteiten van het bureau dat zijn wortels al sinds 1931 in Dordrecht heeft. Aan de hand van verschillende illustraties van projecten die EGM binnen de Drechtsteden heeft gerealiseerd, waaronder het Albert Schweitzer Ziekenhuis, het EGM kantoor aan het Wilgenbos, het appartementencomplex aan de Achterhakkers en crematorium de Essenhof. Met als voorbeeld het Bestuurlijk Knooppunt in Zwijndrecht en het multifunctioneel Zorgcentrum Carnisselande in Barendrecht, toonde hij de veelzijdigheid van het bureau aan.

Na afloop van de presentatie werden de leden uitgenodigd voor een rondleiding door het gebouw, waarbij er letterlijk een kijkje op de, hoofdzakelijk digitale, ‘tekentafels’ kon worden geworpen.

Over DOV
Met zo’n 350 leden en opgericht in het jaar 1902 vormt de DOV het grootste en oudste ondernemersnetwerk in Dordrecht. De DOV is belangenbehartiger voor Dordtse ondernemers en anticipeert op actuele economische en maatschappelijke ontwikkelingen, onder andere door structureel gesprekspartner te zijn binnen de overheden. Als belangenbehartiger neemt de DOV deel in tal van projecten die te maken hebben met ondernemen in Dordrecht. Daarnaast organiseert de DOV in samenwerking met haar leden bedrijfsbezoeken.
Terug naar nieuwsoverzicht