Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 10-03-2016


Anneke Maagdenberg tevreden terug uit Zuid Afrika

Anneke Maagdenberg, voorzitter van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) keert tevreden terug uit partnerstad Dordrecht in Zuid –Afrika. Een delegatie uit Hollands oudste stad, waaronder leden van de DOV, adviseren en geven tips aan collega’s in deze partnerstad.

Maagdenberg daarover in het AD/De Dordtenaar: ,,We hebben de afgelopen dagen ontzettend veel gedaan en hard gewerkt om in korte tijd zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen. We zijn ondernemers die overal kansen en mogelijkheden zien en zo de lokale ondernemers hier verder kunnen helpen. We geven ze een zetje in de goede richting”.

Zelf is Maagdenberg naar een bejaardentehuis geweest om te kijken waar de nood het hoogst is. ,,Met cheques van ondernemers kopen we matrassen, lakens en dekens. Ook hebben we een rondleiding door de gevangenis gekregen. Wellicht lukt het ons een correspondentie opgang te brengen tussen gevangenen in Dordrecht Zuid – Afrika en Dordrecht in Nederland”, aldus de DOV voorzitter. Tenslotte zegt ze: ,,Je realiseert je hoe goed wij het hebben, maar het was ook ontroerend om te zien met hoeveel liefde de zorg daar wordt gegeven”.


Terug naar nieuwsoverzicht