Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 13-09-2018


A16-N3 NIEUWSBRIEF: Realisatie Quick-wins

Boskalis Nederland voert in opdracht van Rijkswaterstaat de werkzaamheden uit voor de reconstructie van de Aansluiting A16-N3. Onderdeel van de werkzaamheden is de realisatie van een drietal quick-wins. Quick-wins zijn aanpassingen aan de weg voordat het echte werk start. De quick-wins zorgen ervoor dat alvast de doorstroming op de N3 en A16 verbetert.

De quick-wins worden uitgevoerd op de westelijke afrit van de A16 naar de N3, de westelijke toerit van de N3 naar de A16 en op de invoegstrook tot aan de Wieldrechtse Zeedijk.

De werkzaamheden voor de quick-wins worden uitgevoerd van dinsdag 18 september tot zondag 23 september. Er wordt elke nacht vanaf 21:00 uur tot 05:00 uur gewerkt en vrijdagnacht tot 07:30 uur. Tijdens de werkzaamheden worden omleidingen ingesteld voor de werkzaamheden op de toe- en afrit. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven.

Gebiedsinformatiemarkt
Rijkswaterstaat, de gemeente Dordrecht en de DOV organiseren een Gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever. De informatiemarkt wordt op maandag 24 september gehouden tussen 16.30 en 20.30 uur, in het Postillion Hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht. Boskalis Nederland is aanwezig om de werkzaamheden voor het project A16-N3 toe te lichten. Graag vooraf aanmelden via de DOV-site.

Gedurende de reconctructie van de N3 en A16 houden we u op de hoogte van de werkzaamheden en afsluitingen. Op de website www.A16N3.nl vindt u meer informatie.Terug naar nieuwsoverzicht