Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 18-02-2019


7 April Giathlon namens Fonds Gehandicaptensport en de Yvonne van Gennip Talent Foundation

De Giathlon 
Op zondag 7 april vindt in Dordrecht de Giathlon’19 plaats. De enige indoor triathlon van Nederland! In één uur tijd moet je zoveel mogelijk meters zien te maken. Dat maakt het de perfecte uitdaging voor ambitieuze sporters in de wintermaanden, die van zwemmen, fietsen en lopen houden. Je gaat 10 minuten zwemmen, 30 minuten fietsen en 20 minuten hardlopen dat maakt het zo uniek en leuk want je bepaalt zelf je tempo en daarmee de afstand.

Voor iedereen!
Ben je jong of oud, je bent welkom. Met handicap, zonder handicap, je bent welkom. Getraind of niet getraind alles is mogelijk! Ook kan je kiezen voor individueel of voor een bedrijventeam!
Voldoende keuze bij dit unieke indoor triatlon evenement in Dordrecht!
Naast een mooie gelegenheid om een fantastische prestatie neer te zetten, is er heel veel te beleven! Natuurlijk zijn er top triatleten en topsporters aanwezig in Dordrecht. Daarnaast dagen ook de ambassadeurs je uit tot het uiterste te gaan.

Veel te doen bij de Giathlon
Op locatie zijn er DJ’s, entertainment, clinic’s, lezingen, gezonde voeding en leuke activiteiten voor kids. En krijg je de mogelijkheid om meer te weten te komen over deze fascinerende sport. Uiteraard zijn er mooie sportprijzen te winnen in de verschillende categorieën. Supporters en donateurs zijn van harte uitgenodigd om deze dag samen met hun sporthelden te beleven.

Waarom meedoen?
Wat deze indoor triatlon nog unieker maakt is de koppeling aan de gehandicaptensport. Ons land kent maar liefst 1.7 miljoen mensen met een handicap. Voor velen is het soms meer dan 10 kilometer reizen voordat ze bij een plaats kunnen komen waar ze kunnen sporten. Onacceptabel voor een sportland als Nederland. Dat vinden onze ambassadeurs ook. Vandaar dat ze zich graag inzetten voor Giathlon’19 en van jou hetzelfde verwachten op zondag 7 april in Dordrecht.

De kosten voor deelname met een bedrijventeam bedragen €950,- (excl. btw). Een team bestaat uit drie personen. Een bedrijventeam ontvangt naast het bovenstaande een t-shirt voorzien van bedrijfslogo voor alle 3 de teamleden. Ook ontvangen de teamleden consumptiebonnen voor de catering na afloop. Als één team maak je kans op één van de mooie teamprijzen.

Individueel inschrijven is ook mogelijk. De kosten zijn dan slechts € 25.

De deelnemers krijgen een eigen donatiepagina en kunnen daarmee de sporters met een handicap ondersteunen!

Voor meer info ga gerust naar www.giathlon.nl of kijk naar het volgende clipje van de Giathlon.

https://www.youtube.com/watch?v=0MONQJUpiFMTerug naar nieuwsoverzicht