Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 18-08-2017


3e keer City Swim to fight cancer

 Geachte leden,


Zoals jullie wellicht vernomen hebben, wordt op zaterdag 26 augustus voor de 3e keer de Dudok City Swim to Fight Cancer”. Dit is een sportief zwemevenement met een sterk fondsenwervend karakter.
De gehele opbrengst komt ten goede aan het goede doel. Het KWF heeft erin toegestemd dat de opbrengst van 2017 volledig toekomt aan het onderzoek in ons eigen Albert Schweitzer ziekenhuis, met de toezegging dat een eventueel tekort door haar wordt aangevuld.

Met nog 9 dagen te gaan hebben kleine 400 deelnemers ruim € 113.000 opgehaald aan donaties. Zij kunnen alle uw steun gebruiken. We hebben ons ten doen gesteld om € 250.000 aan donaties op te halen voor het wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van leukemie in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Het doel is om uit te zoeken welke patiënten het meest gebaat zijn bij een nieuwe, veelbelovende combinatie van medicijnen tegen chronische lymfatische leukemie (CLL), een vorm van bloedkanker.

Het evenement zal om 12.00 worden geopend door het Dordtse Jong Jubal, waarna de echte bikkels een rondje Dordt van 2,5 km zullen afleggen. Voor meer informatie en volledige programma zie website: http://dordrecht.swimtofightcancer.nl/ . Uw kunt ook bellen met Pieter van ’t Zelfde, Event director, telefoonnummer: 06-54667244.

Wij bevelen dit prachtige Dordtse evenement van harte aan en vragen alle leden om het op enigerlei wijze te steunen en te komen kijken.
Terug naar nieuwsoverzicht