Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 01-12-2014


Van de voorzitter december 2014

Ondernemersfonds

Hopelijk hebben we volgend jaar een Ondernemersfonds dat regelt dat in alle winkelstraten van het kernwinkelgebied gezellige feestverlichting hangt. Een Ondernemersfonds waar iedereen aan meebetaalt en van meeprofiteert. Activiteiten per straat en gezamenlijk als gebied oppakken met als doelstelling meer bezoekers naar de binnenstad, meer uitgaven en een oplevende economie.

Koopzondag

De koopzondag waar wij ons als DOV sterk voor hebben gemaakt, geeft aanleiding tot (voorzichtig) optimisme. Ik loop zelf regelmatig even de binnenstad in en de winkeliers die ik gesproken heb, geven dat zij op zondag een mooie omzet realiseren, terwijl de omzet door de week hetzelfde blijft. Reden dus om aan te nemen dat de Dordtenaren op zondag naar de winkels in Dordrecht komen in plaats van naar andere steden te gaan. En het is niet uitsluitend de binnenstad die een positief geluid geeft, ook de supermarkten in de wijken hebben op zondag ruime klandizie. En de horeca in de binnenstad kan haar geluk niet op. Het is weer druk en gezellig. Ik hoop dat u uw inkopen vooral in Dordrecht en bij voorkeur bij uw mede DOV-leden blijft doen.

Bedrijventerreinen
 

Op de bedrijventerreinen zijn de schouwrondes gehouden en waar nodig reparaties uitgevoerd en/of ondernemers geadviseerd. De komende jaren zullen een aantal bedrijventerreinen te maken krijgen met de aanpassingen aan de A16 en de N3. Vorige maand was de ondertekening van de overeenkomst tussen de gemeente Dordrecht en Rijkswaterstaat en bij die gelegenheid ondervond hoofdinspecteur de files aan den lijve. Wat vervelend nou, zullen we maar zeggen.

Wijzigingen
 

Onze leden in de zorg hebben de handen vol aan alle wijzigingen die doorgevoerd moeten worden en ook de gemeente staat voor een uitdaging om in de toekomst de WMO-taken goed uit te voeren.

Beste Wensen
 


Ik hoop dat u aan het einde van het jaar een positief bedrijfsresultaat constateert en wens u en allen die u lief zijn, een fijne decembermaand en gezellige jaarwisseling toe. Graag tot ziens op 7 januari 2015.


Terug naar nieuwsoverzicht