Naar boven scrollen

Toegevoegd op: 25-04-2017


De stad ademt optimisme.

Van de Voorzitter

De stad ademt optimisme.
Het is overal voelbaar in onze stad. De economie trekt aan! Oók in Dordrecht en de regio. En wie zijn oor te luisteren legt hoort ondernemers en directies praten over nieuwe investeringen, verbouwingen en het aantrekken van nieuwe medewerkers. Zeker, oppassen voor euforie is altijd gewenst, maar met de zomermaanden in aantocht is het fijn dat we als ondernemers inspelen op zonnigere tijden die de deskundigen ons voorspellen. En dat hebben we nodig! Inspiratie en creativiteit. Met elkaar inspelen op allerhande publieke activiteiten die onze inwoners, maar vooral ook duizenden toeristen naar onze stad trekt.
Landgenoten die onze stad voor het eerst ontdekken of voor de zoveelste maal bezoeken. Die zich verwonderen over onze historische en culturele rijkdommen, die het leuk vinden om gewoon te komen shoppen, gezellig genieten op een van onze terrassen en de service die ze krijgen.
Natuurlijk, wensen zijn er altijd, maar onze stad is geen ‘stille’ enclave. Ons bedrijfsleven bloeit, nieuwe zelfstandigen presenteren zich met overtuiging en daadkracht. Bedrijven, al dan niet bestaand, die zich in Dordrecht vestigen en werknemers uit stad en regio in dienst nemen. En bedrijven die weer groei vertonen en met uitbreidingen bijdragen aan economische vooruitgang.
Voor ons als DOV reden genoeg om met overtuiging op de bres te staan voor de belangen van al onze leden. Om goede contacten te onderhouden met ons stadsbestuur, maar evenzeer met het bedrijfsleven in onze regio. Want met overleg, samenwerking en het uitwisselen van ideeën bouwen we met elkaar aan onze toekomst.


Terug naar nieuwsoverzicht