Naar boven scrollen

Terugblik online Masterclass Mentale Veerkracht

Coronaproof en toch dicht bij elkaar. Serieus en soms ook luchtig. Dat was de sfeer bij de Masterclass ‘Mentale Veerkracht’ die de D.O.V. i.s.m. Gemeente Dordrecht en Dordt Onderneemt heeft georganiseerd op 25 maart jl. voor DOV leden en ook andere (Dordtse) bedrijven.

Ondanks de wekelijkse overload aan videovergaderen was de opkomst groot en werd er ook actief meegedaan. Er werd geluisterd maar ook kritische vragen gesteld aan gastspreker Sierd Nutma, die zijn lessen, maar vooral ook zijn bijzondere ervaringen deelde, op het vlak van Mentale Veerkracht.

Tijdens het tafelgesprek met de Dordtse ondernemers Leen de Koning (van Amega Groep) en Jasmijn Plettenburg (van De Ruiter Catering) werd fanatiek gesproken over de ellende maar ook de veerkracht en creativiteit die ontdekt is, in deze coronatijd.

Stellingen met het publiek en een prijsvraag met mooie prijzen (daarover later meer!) rondde het geheel af, vanuit de studio van New Sense Media. Slapen, eten, bewegen en verbinden; dat zijn 4 essentiële zaken, volgens Sierd. Dat laatste is zeker gelukt met deze masterclass!

 

Hieronder vindt u nog een aantal foto's als impressie (met dank aan Kooyker Fotografie).

  
 


 


Onze preferred business partners

Adverteren