Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Vlaanderen Groep

Vestigingsadres
Calandstraat 17
3316 EA Dordrecht
Postadres
Calandstraat 17
3316 EA DORDRECHT
Telefoon
078-6181818
Branche
Industrie & Producten
Vlaanderen Groep is één van de grootste onafhankelijke importeurs van caravans en kampeerauto’s in de Benelux. De merken Adria (caravans en kampeerauto’s), Kabe (caravans) en Sun Living (kampeerauto’s) behoren tot de Vlaanderen groep, die al sinds 1925 bestaat.

Bovendien produceert Vlaanderen Groep al meer dan 25 jaar stacaravans. De Sunseeker aluminium stacaravan heeft haar kwaliteit de afgelopen jaren meer dan eens bewezen en zowel particulieren als verhuurbedrijven weten de weg naar de fabriek in Dordrecht en de Sunseeker dealers in de Benelux te vinden.


In de mooie showroom langs de A16 (afslag 20) vindt u het gehele jaar (m.u.v. de beursperiodes) een ruim assortiment stacaravans, kampeerauto’s en toercaravans. U bent van harte welkom voor advies of om op uw gemak een kijkje te nemen. Verkopen vinden uitsluitend bij de merkdealers plaats. Indien u voor een speciaal model komt, is het verstandig ons eerst even te bellen.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners