Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

VJK advocaten

Vestigingsadres
Nieuwe Haven 44
3311 AR Dordrecht
Postadres
Nieuwe Haven 44
3311 AR Dordrecht
Telefoon
0786117100
VJK Advocaten & Mediators is een Dordts advocatenkantoor gevestigd aan de Nieuwe Haven 44. De twee advocaten Désirée van den Berg en Wilma Kouters zijn ruim ervaren en kundig in diverse aspecten van het personen- en familierecht, met name scheidingsrecht, voor zowel particulieren als ondernemers. Met een professionele en betrokken aanpak reiken ze oplossingen aan die passen bij de persoonlijke situatie. Voor partners samen of alleen. Van overleg tot procederen. Met oog voor specifieke wensen en belangen. Maatwerk dus. Daarbij zijn de lijnen kort, de processen en kosten transparant.

Naast zaken gerelateerd aan echtscheiding en verbreking samenleving, zoals kinderkwesties, vaststelling of wijziging kinder- en partneralimentatie, pensioen, vermogensdeling en afwikkeling van huwelijksvoorwaarden, zijn de advocaten actief op andere gebieden van het personen- en familierecht. Bijvoorbeeld adoptie, erkenning, vaststelling en ontkenning vaderschap, onderbewind- en curatelestelling, mentorschap, naamswijziging, vermissing en erfrecht. VJK Advocaten Dordrecht belicht niet alleen de juridische kant van zaken, ook de financiële gevolgen ervan.

Neem gerust een kijkje op de website www.vjkadvocaten.nl.


Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners