Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Veromatic International B.V.

Vestigingsadres
Donker Duyvisweg 56
3316 BM Dordrecht
Postadres
Postbus 121
3300 AC DORDRECHT
Telefoon
078-6540955
Branche
Industrie & Producten
Veromatic International BV is gevestigd in Dordrecht NL, waar in de hoofdvestiging, alle operationele activiteiten als onderzoek, ontwikkeling, assemblage, revisie, financiën, kwaliteitszorg en internationale verkoop en marketing ondergebracht zijn.

In 1996 is dochteronderneming Water Wonder Benelux opgericht dat zich volledig richt op de verkoop van waterapparatuur aan de zakelijke markt in Nederland. Het bedrijf telt in totaal momenteel 50 werknemers, verspreid over de verschillende activiteiten.

Veromatic International BV werkt samen met een internationaal netwerk van speciaal opgeleide dealers, agenten en branders die onze producten verkopen, installeren en onderhouden. Tevens kunnen deze voor alle bijpassende ingrediënten zorgen.

De producten van Veromatic International BV zijn in te delen in een drietal productgroepen: Koffie automaten, Point of use watermachines en dedicated producten (zoals soepmachines, chocolade dispensers)
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners