Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Van Pelt Ontwikkelt B.V.

Vestigingsadres
Singel 105
3311 PB Dordrecht
Postadres
Singel 105
3311 PB DORDRECHT
Telefoon
078-6135599
Website
Branche
Bouw
Van Pelt Ontwikkelt is een gedreven vastgoedontwikkelaar die, of op eigen initiatief of in opdracht van derden, stijlvolle en duurzame projecten realiseert. Respect voor de omgeving van het project is hierbij leidend. Als regisserend ontwikkelaar slaan wij een brug tussen de wensen van gebruiker(s), overheden en andere betrokkenen. Wij ontwikkelen met name ingewikkelde en gecombineerde projecten voor wonen, werken en winkelen. Hierbij gaat het soms om de renovatie en restauratie van historische panden doch vooral om de ontwikkeling van ultramoderne en multifunctionele nieuwbouwprojecten en integrale gebiedsontwikkeling. Ons programma van eisen of dat van onze opdrachtgevers wordt vastgelegd in een startdocument dat permanent de leidraad vormt bij de verdere ontwikkeling van de plannen.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners