Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Tool Care Nederland BV

Vestigingsadres
Griendweg 57
3295 KV s GRAVENDEEL
Postadres
Griendweg 57
3295 KV s GRAVENDEEL
Telefoon
078-6732062
Branche
Industrie & Producten
ToolCare begon in 1997 met het inspecteren en repareren van elektrische arbeidsmiddelen en was toen èèn van de eerste op dat gebied. Al snel daarna werden andere arbeidsmiddelen ter inspectie aangeboden zodat er steeds meer specialisme door training en opleiding in huis kwam.

DNV (Det Norske Veritas) heeft al voor diverse disciplines de nodige certificaten uitgereikt aan de medewerkers van ToolCare, de kantine hangt dan ook vol met de nodige certificaten die door de jaren zijn behaald. De keurmeesters zijn er trots op en het geeft hun meer zekerheid bij het uitvoeren van de inspecties. ToolCare is weer net een stapje verder dan andere inspecterende bedrijven; we waren al jaren door DNV gecertificeerd voor het inspecteren van vast opgestelde machines en installaties als ook voor klimmaterialen maar nu ook voor het inspecteren van elektrisch verplaatsbare toestellen volgens NEN3140. Voorheen mocht iedere persoon die deskundig en voldoende opgeleid was inspectie uitvoeren op elektrisch gereedschap. Later is dat bekort tot klasse 0 en II toestellen maar de verzekeringsmaatschappijen willen daar vanaf. Er moest aantoonbare bekwaamheid komen onder de inspecteurs in het land zodat er meer veiligheid gewaarborgd kan worden. De firma ITV in Almere heeft in combinatie met Smit opleidingen een nieuw programma opgezet en deze wordt getoetst door DNV. Op dinsdag 5 April 2011 was het zo ver dat de keurmeesters van ToolCareals eerste van Nederland uit handen van DNV, hun certificaat in ontvangst mochten nemen. Wij zien er naar uit dat er veel specialisten zullen volgen zodat we de grootste zorg kunnen geven aan veilige arbeidsmiddelen.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners