Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Timmer Verzijl B.V.

Vestigingsadres
Kamerlingh Onnesweg 32
3316 GL Dordrecht
Postadres
Postbus 158
3330 AD Zwijndrecht
Telefoon
078-6181322
Website
Branche
Bouw
"Timmer-Verzijl timmert aan de weg" met werken voor Rijkswaterstaat (R.W.S.), provincies, gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars en particulieren.

Timmer-Verzijl b.v. is tegenwoordig een VolkerWessels onderneming met goed gemotiveerd personeel, een eigen machinepark en een platte organisatiestructuur. Onze efficiëntie halen wij uit onze jarenlange ervaring en de platte organisatie.
Timmer-Verzijl is vooral werkzaam in de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant voor diverse gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars en particulieren.
Timmer-Verzijl is sterk in: de petrochemie, grondwerk, saneringen, rioleringswerken, en reconstructiewerkzaamheden.

Timmer-Verzijl is in het bezit van de certificaten NEN-EN-ISO 9001:2008, VCA 2008/05**,VCA 2008/05 Petrochemie, CO2-bewustcertificaat niveau 4 en het procescertificaat uitvoering van (water)bodemsaneringen volgens SIKB protocol 7001.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners