Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Stichting Studio Blijmakers

Vestigingsadres
Spuiboulevard 220
3311GR Dordrecht
Postadres
Spuiboulevard, 69
3311GM Dordrecht
Telefoon
0620925035
Het positieve in mensen naar boven halen. Mensen laten ervaren dat ze meer kunnen dan dat ze denken. Dat ze iets kunnen maken met hun handen waar ze blij van worden en waar ze anderen ook blij mee kunnen maken. In iedereen schuilt een kunstenaar! Dat is het motto van Stichting Studio Blijmakers. Een creatief centrum in Dordrecht, waar creatieve workshops, -trainingen, -coaching en creatieve therapie gegeven worden. Ben je op zoek naar creativiteit, groei, ontspanning, verbinding en ontmoeting, dan kan je terecht bij Studio Blijmakers . De creatieve workshops worden gegeven door mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) of mensen met een vaak niet zichtbare beperking en/of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Studio Blijmakers is opgericht door Erica de Winter
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners