Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Schouwburg Kunstmin

Vestigingsadres
Sint Jorisweg 76
3311 PL DORDRECHT
Postadres
Sint Jorisweg 76
3311 PL DORDRECHT
Telefoon
078-6397970
Website
Branche
Culturele Sector
Kunstmin is een ondernemend bedrijf voor de podiumkunsten en gehuisvest in twee monumentale panden in het fraaie, historische centrum van Dordrecht.

Jaarlijks programmeert Kunstmin meer dan 250 voorstellingen en concerten in de schouwburg en in het nabijgelegen Energiehuis. Wij produceren eigen producties én projecten met de stad en Kunstmin is daarmee één van de belangrijkste culturele podia van de Drechtsteden. Kunstmin wil plek bieden aan zoveel mogelijk mensen in stad & regio en produceert daartoe programma’s in samenwerking met netwerken, samenwerkingspartners en organisaties.

De moderne schouwburg met een eigentijdse en klassieke uitstraling, omvat een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en diverse foyers. Het robuuste, industriële Energiehuis huisvest vijf vlakke vloer theater- en concertzalen met een maximale capaciteit van 2.500 plaatsen, een royaal Grand Café, en meer dan 20 studio’s en leslokalen.

Zowel de locatie Schouwburg als het Energiehuis vormt het ideale decor voor uw congres, vergadering, feest, tv-opname of productpresentatie.

Bedrijfsvrienden
Met een prominente plek in de regio en tienduizenden bezoekers per jaar is Kunstmin een aantrekkelijke partner voor elk bedrijf. Bovendien steunt elke Bedrijfsvriend het Kunstmin Fonds. Dit fonds maakt bijzondere programmering mogelijk waarmee Kunstmin het theaterleven in de regio actief versterkt en verrijkt.

Kunstmin is dé culturele hotspot in de regio waar ondernemers elkaar ontmoeten en cultuur steunen en mede mogelijk maken. Steun de kunsten in je regio en steun daarmee bijzondere producties die Kunstmin speciaal voor de stad en de regio ontwikkelt. Het lidmaatschap kent de varianten goud, zilver en brons.

Wil je deel uitmaken van een levendig netwerk?
Word Bedrijfsvriend van Kunstmin en meld je aan via bedrijfsvrienden@kunstmin.nl
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners