Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Private-i Recherche- en onderzoeksbureau

Vestigingsadres
Prattenburg 92
3328 WD Dordrecht
Postadres
Prattenburg 92
3328 WD Dordrecht
Telefoon
0851303756
Private-i is een all-round Recherche- en onderzoeksbureau, gevestigd in Dordrecht. Met 22 jaar werk ervaring bij de Nederlandse politie, kunnen wij oprecht zeggen, dat u bij ons in ervaren en vertrouwde handen bent. Private-i werkt samen met deskundige recherchebureaus, met diverse expertises, gevestigd door heel Nederland. Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen vaak tijdens het telefoongesprek al beoordelen of wij u van dienst kunnen zijn. Private-i is aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus : BPOB. De vergunning is verleend door Ministerie van Veiligheid en Justitie, onder POB nr. 1640. Onze medewerkers zijn gescreend en gelegitimeerd door de korpschef van Politie Rotterdam- Rijnmond.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners