Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Peute Papierverwerking BV

Vestigingsadres
Baanhoekweg 4
3313 LA Dordrecht
Postadres
Baanhoekweg 4
3313 LA DORDRECHT
Telefoon
078-6214488
Branche
Papierverwerking
Peute is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke oud papier- en kunststofverwerkers van Europa. De onderneming is een sterk groeiende, internationaal opererende onderneming met een totaal verwerkt en vermarkt volume in 2010 van ruim 1.200.000 ton oud papier- en kunststof. Peute is gevestigd te Dordrecht; dankzij de nabijheid van Europa's voornaamste haven Rotterdam, de ligging aan het water en goede ontsluiting via de weg beschikken we over een unieke locatie.

Op haar locatie beschikt Peute over één van de grootste en modernste verwerkingscapaciteiten voor oud papier-en kunststof in Europa. Onder andere oplossingsgerichtheid en de no-nonsense mentaliteit zijn de kenmerken van onze succesvolle onderneming.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners