Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

O2 Accountants & Adviseurs B.V.

Vestigingsadres
Albert Cuypsingel 268
3311 HK DORDRECHT
Postadres
Albert Cuypsingel 268
3311 HK DORDRECHT
Telefoon
088-2443687
Branche
Financieel advies
O2 Accountants & Adviseurs is opgericht in April 2010. Wij zijn een actief middelgroot en flexibel financieel adviesbureau dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen en zelfstandige beroepsbeoefenaars. Ook particulieren met meer uitgebreide IB aangiftes behoren tot onze klantenkring.

Wij geloven in een praktische no-nonsense aanpak die zich kenmerkt door:

  • Duidelijkheid
  • Transparantie
  • Kostenbeheersing
  • Vast aanspreekpunt

Wij leveren naast de gebruikelijke financiële stukken vooral doordachte totaaloplossingen voor uw bedrijfsvoering. Wij denken graag actief mee met onze klanten en zien onszelf als uw 'Partner in Finance'.

Wij scheppen er plezier in uw bedrijfsvoering te verbeteren door gevraagd en ongevraagd adviezen te geven op het gebied van bedrijfsvoering, accountancy en fiscaliteiten. Onze integrale benadering waarbij bedrijfsmatig, fiscaal en financieel administratief tegelijk wordt beschouwd zorgt voor een optimale totaal advies.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners