Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Merwelanden Makelaardij BV

Vestigingsadres
Vest 179
3311 TV DORDRECHT
Postadres
Vest 179
3311 TV DORDRECHT
Telefoon
078-6135206
Website
Branche
Makelaardij
"Merwelanden Makelaardij" is een woningmakelaarij voor verkoop, aankoop, huur, taxaties, waardebepalingen en vve beheer.
Ons kantoor is gelegen in het centrum van Dordrecht, modern, efficiënt maar ook gezellig ingericht. Voor de verkoop is onze etalage een blikvanger. Tevens zijn onze website en funda.nl uitstekende instrumenten om kopers te trekken.

Contact is het sleutelwoord van onze makelaardij.
Een persoonlijk contact, communicatie, heldere en duidelijke afspraken staan voor een goede samenwerking en een uitstekend resultaat.

"Merwelanden Makelaardij" heeft alle deskundigheid en jarenlange ervaring in huis om een professionele begeleiding aan te bieden. Ook voor deeldiensten kunt u bij ons terecht.

Het vaststellen van waarden, het bijhouden van prijsontwikkelingen, het volgen van visie van de Gemeenten, de ontwikkelingen in de wijken, het uitzetten van strategieën en het maken van een aan- of verkoopplan behoren tot ons werk, wij zijn er goed in!
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners