Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

IPCO

Vestigingsadres
Spinel 400
3316 LG Dordrecht
Postadres
Postbus 1163
3300 BD DORDRECHT
Telefoon
078-6521888
Branche
Engineering
IPCO B.V. is in 1989 begonnen als kleine handelsonderneming en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in producten welke hun toepassing vinden bij het onderhouden en aanleggen van pijpleidingen. Het uitgebreide assortiment bevat vele kwalitatief hoogwaardige producten. Indien het productenpakket nog niet toereikend is, wordt er naar een passende oplossing gezocht. De producten worden in eigen beheer geproduceerd of gefabriceerd en geleverd door gerenommeerde bedrijven als Berry Plastics, Arctic en Fernco, die IPCO hebben aangesteld als distributeur voor de Benelux. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in de loop der jaren vele aannemers, energiebedrijven (Gas/Water), installateurs, etc. hun weg naar IPCO hebben gevonden.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners