Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Inforcontracting Group b.v

Vestigingsadres
Fruiteniersstraat 12
3334 KA Zwijndrecht
Postadres
Fruiteniersstraat 12
3334 KA Zwijndrecht
Telefoon
078 6202823
Branche
Werving & Selectie
Al jaren achtereen zijn wij dé betrouwbare partner in het werven & selecteren, detacheren en uitzenden van Oost-Europese, Portugese en Nederlandse medewerkers. Onze organisatie en onze flex-medewerkers zijn dagelijks actief in o.a. productie, logistiek, techniek, bouw & sloop en groenvoorziening. Met ons begrip "Uw werk, Onze mensen" treden wij al jarenlang naar buiten. Aandacht voor de opdrachtgever én aandacht voor onze werknemers. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat "Beter voor elkaar" één van onze succesfactoren is. Opdrachtgevers, werknemers en werkzoekenden ervaren dat, elke dag!
Vanuit onze vestigingen in Zwijndrecht en Zaandam worden onze medewerkers aangestuurd en begeleid. Zodoende kunnen wij soepel inspelen op vragen, veranderingen en actualiteiten. Wij weten dat een goed netwerk, correcte afspraken en betrouwbaar werken belangrijke elementen zijn in onze markt. Inforcontracting is NEN-4400-1 en VCU gecertificeerd en geregistreerd als uitzendbureau. U kunt daarom rekenen op onze professionele, betrouwbare en flexibele aanpak.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners