Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

De Workaholics BV

Vestigingsadres
Wijnstraat 160
3311BZ Dordrecht
Postadres
Noordendijk 42
3311 RP Dordrecht
Telefoon
0788422514
Website
de Workaholics is ontstaan, na via allerlei kanalen te horen hebben gekregen, dat er nogal wat schort aan de huidige re-integratiebureaus. We hebben een klachtenreglement, maar onze doelstelling is dat we die nooit hoeven te gaan gebruiken!

Niet iedereen heeft een gelijke startpositie of gelijke kansen.
Iedereen heeft talenten die ontwikkeld kunnen worden of de ambitie om dromen waar te maken. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, het vinden van werk, het leren leven in Nederland of je plekje vinden in de samenleving.

Het de Workaholics team bestaat uit professionele trainers, coaches, psychologen, jobhunters en specialisten op diverse terreinen, bijvoorbeeld scholing en het starten van een eigen bedrijf. Onze consulenten krijgen een beperkte caseload, om elke klant optimaal te kunnen ondersteunen.

de Workaholics beschikt verder over een innovatief softwareprogramma. Dit programma bevat alle door werkgevers en werknemers aangeleverde gegevens. Het programma maakt daarna een "match" waarmee de beste opties direct tevoorschijn komen. Door de persoonlijke consulente die beide partijen kent, wordt dan gekeken welke van de weergegeven opties ook naar zijn/haar idee het beste past. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier te werk gaan.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners