Naar boven scrollen

Leden

Honderden ondernemingen zijn inmiddels aangesloten bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging.

Wilt u meer weten over onze leden, zoekt u een bepaald product of een bepaalde dienst? Blader dan door onze leden en doe zaken.
Wilt u liever in levende lijve kennis komen maken? Dan nodigen wij u van harte uit voor één van onze drukbezochte netwerkbijeenkomsten.

Baijens Gerechtsdeurwaarderskantoor BV

Vestigingsadres
Wolwevershaven 30L
3311AW Dordrecht
Postadres
Postbus 279
3300AG Dordrecht
Telefoon
078-6356434
Gert-Jan Baijens is een ervaren gerechtsdeurwaarder en creditmanager met verstand van zaken en veel kennis van zijn werkgebied. Baijens is een kantoor met een persoonlijke en betrokken benadering, waarbij de communicatielijnen kort zijn. Wat kenmerkt Baijens: aandacht, resultaatgericht, daadkracht, deskundigheid, persoonlijk en samenwerken. Als opdrachtgever van Baijens kunt u rekenen op maatoplossingen op gebied van creditmanagement. Baijens verzorgt voor u het gehele incassotraject. Van facturatie tot en met de in gebrekestelling, van minnelijke incasso tot en met gerechtelijke incasso. Onze aanpak is er op gericht om uw openstaande facturen zo snel mogelijk te incasseren. Bij voorkeur zonder tussenkomst van de rechter, met als uitgangspunt het behoud van de relatie met uw klant. Baijens is specialist in creditmanagement en biedt maatwerk. Het werkgebied van Baijens beslaat de gebieden Zuid-Holland- Zuid en West Brabant. Door samenwerking met gerenommeerde gerechtsdeurwaarderskantoren hebben wij landelijke dekking en kunnen wij ook in de rest van Nederland uw opdrachten snel en efficiënt laten uitvoeren.
Vorig lidVolgend lid

Onze preferred business partners