Naar boven scrollen

Training ‘Cybercrime; Digitaal Veilig’Geachte DOV-leden,

Op 4 juni 2018 organiseert de gemeente Dordrecht voor ondernemers de training ‘Cybercrime, Digitaal Veilig’. In deze training leren wij u en uw medewerkers hoe uw risico's om slachtoffer te worden van cybercrime zo veel mogelijk kunt verkleinen. Wij laten u vooral eenvoudige maatregelen zien en ook de meer ingewikkelde en technische oplossingen komen aan bod. U krijgt inzicht in wat er op dit moment al speelt en collega-ondernemers vertellen u wat hen is overkomen, wat daarvan de gevolgen zijn geweest en wat ze gedaan hebben om het op te lossen.

De training is kosteloos en wordt u aangeboden door de gemeente Dordrecht, de Veiligheids Alliantie Rotterdam (VAR) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) in samenwerking met de DOV. Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid.


Vragenlijst

De Haagse Hogeschool (HHS) heeft al jaren een leidende rol in Nederland op het gebied van cyber security, met het lectoraat Cyber Security & Safety en de opleiding Information Security Management. De HSS heeft een vragenlijst ontwikkeld met de bedoeling informatie te verzamelen, zodat zij ondernemers gericht kunnen wijzen op maatregelen voor het vergroten van de digitale veiligheid van uw onderneming.
Uw medewerking is van groot belang voor het weerbaarder maken van bedrijven in onze gemeente. Via de volgende link kunt u de vragenlijst invullen.

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. U kunt te allen tijde de vragenlijst afsluiten en op een later moment voortzetten. Uw bijdrage zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld en anoniem verwerkt. Voor vragen of op opmerkingen kunt u terecht bij de onderzoeker via r.j.notte@hhs.nl


Locatie en programma

De bijeenkomst voor u en uw medewerkers vindt plaats op 4 juni a.s. in het Stadhuis van Dordrecht (Stadhuisplein 1)

18.00 u. Ontvangst met koffie/thee en een broodje
18.45 u. Welkom door burgemeester A.W. Kolff
19.00 u. Presentatie nulmeting MKB door de Haagsche Hogeschool
19.15 u. Training
20.45 u. Napraten en een drankje


Aanmelden

U kunt zich met max. 3 personen aanmelden via www.dov.nl tot uiterlijk 25 mei 2018.

Aan het eind van de avond ontvangt u een zogenaamde Kryptonizer die u helpt uw wachtwoorden te beveiligen.

Hoogachtend,

Burgemeester van Dordrecht, A.W. Kolff
Voorzitter DOV, A. Maagdenberg
Terug naar de agendaLocatie: Stadhuisplein 1 Dordrecht
Datum en tijd: 04-06-2018 18:00 - 20:45
Kosten: geen
Organisatie: Gemeente Dordrecht, de Veiligheids Alliantie Rotterdam (VAR) en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), DOV
 


Aanmelden voor Training ‘Cybercrime; Digitaal Veilig’

Validatiecode*
* Dit veld is verplicht


Onze preferred business partners